Vores Café har som regel åbent fra 16.30 - 19.00 mandag - onsdag, og selvfølgelig til alle vores arrangementer.

I Café Svejk kan du købe ”næsten” alt, lidt til den søde tand, aftensmaden kan du også rede dig her. Vi forsøger at holde priserne nede, så selv den store børnefamilie kan finde mønt til at spise her.

Kaffen/the er gratis for alle på Biken. Det kan lade sig gøre da vi har en "Kaffesponsor ordning", hvor man kan melde sig som sponsor for 500,- for en måned.

Cafeén drives af frivillige som har deres gang på Rideskolen Birken eller som har lyst til at hjælpe et par timer eller tre. Vi er en 10 stykker der dækker de daglige vagter, som helst ikke skulle blive mere end en enkelt vagt hver 4. uge, men da vi mangler nogle der kan hjælpe kan det godt give lidt udfordringer en gang imellem – her kan du evt. gøre en forskel! Oplæring vil selvfølgelig finde sted. Der vil være en repræsentant for Bestyrelsen som har det overordnede ansvar, men vi vil gerne at Café udvalget (alle der hjælper) kommer med ideér og nye tiltag, og er med til at det er sjovt at være med.

Vores Café giver liv til Rideklubben Birken, det er her vi mødes og her vi kan tilbyder lidt til ganen til vore mange frivillige unge mennesker der hjælper med at trække de mindste elever.

 Skulle du have lyst til at give en hånd med i Café Svejk så kan du ringe eller sende en SMS til:

Heidi Høgh tlf: 3089 7679

Maibrit Bach Sørensen tlf: 2851 1451