Retningslinjer for undervisning og ophold på Birken

18-05-2020

Med et forsamlingsforbud på 50 personer, har vi næste normaliseret forholdene på Birken. Indendørs undervisning genoptages derfor fra i morgen den 8. juni. Desværre kan vi endnu ikke tilbyde handicapundervisning. Kom kort tid inden undervisningen starter og giv plads til nye hold, når du er færdig.

Der er ikke adgang til elev- og pensionærstald.

I skal stadig vaske eller spritte hænder når I kommer, og sundhedsmyndighedernes retningslinjer og anbefalinger, hvor vi passer på os selv og hinanden, skal overholdes.

Café Svejk åbner igen
Rytterstuen og caféen holder igen åben men med begrænsninger. Der må max være 20 personer i caféen og der skal være minimum 1 meter mellem personerne, medmindre man er i ”familie”. Det er også muligt at tage maden med hjem.

Det er vigtigt at du husker at…

Har du spørgsmål til ovenstående så send en mail til formand@rideklubbenbirken.dk.

Vigtige informationer !!!
Der er stadig en række forholdsregler. Herunder er informationer som du skal læse, inden du igen kommer til undervisning på Birken.

Hvad skal jeg gøre når jeg kommer til undervisning?
Kom kun 5 min. før undervisningen starter og giv plads til nye hold, når du er færdig.
Der er monteret en ny vask ved hovedindgangen, her kan du hænderne med sæbe.
Du skal ride med handsker og det vil være en god ide, at vaske dine handsker når du har været til undervisning.
Vær opmærksom på at hestens udstyr kan være en potentiel smittekilde. Undgå indirekte smitte - rør dig ikke i ansigtet.

Er der håndsprit?
Der er opsat sprit forskellige steder til fri afbenyttelse. Både elever og forældre opfordres til at spritte hænder – SPRIT SPRIT SPRIT

Kan jeg have min familie og venner med til undervisning?
Vi opfordrer stadig til, at der ikke kommer flere end nødvendigt.

Kan jeg låne ridehjelm og sikkerhedsvest?
Nej - du kan ikke låne af klubben – som det er nu, skal du bruge dit eget udstyr.

Må jeg komme udefra med min hest?
Ja – Du sadler op og af ved traileren.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan komme til undervisning?
Vi vil gerne, at man husker at melde afbud, hvis du ikke kan komme til undervisning. Send en SMS til Jens på 40274440 – gerne dagen før.

HUSK - HUSK - HUSK

Har vi husket at skrive det hele?
Nej – det har vi næppe, så har du spørgsmål, så kontakt os på formand@rideklubbenbirken.dk.