Der skal købes et personligt facilitetskort, for at benytte Birkens faciliteter.

Birken har i år lavet helt ny ridebane, og faciliteterne på Birken er der for at blive brugt. Men det slider på baner og springmateriale. Derfor dette tiltag, som vi håber der er forståelse for.

Er man ikke tilmeldt holdundervisning og/eller har hest/pony opstaldet på Birken, skal man købe et personligt facilitetskort.
Et facilitetskort koster 100,- kr. om måneden. Kortet er personligt, og følger således ikke hesten.

Der skal ikke købes facilitetskort, hvis man

1. betaler for holdundervisning
  2. har en hest/pony opstaldet på Birken
  3. anvender faciliteterne ifm. ryttermærkeundervisning
  4. som ikkemedlem deltager i stævner på Birken
  5. modtager privatundervisning på Birken (her betales 25,- til klubben for hver undervisning)

Klubkontingent er, med undtagelse for punkt 3 og 4, også obligatorisk for alle.

Faciliteterne skal benyttes under hensyntagen til andre og når der ikke afholdes undervisning. Man kan som rytter ikke lægge beslag på en hel ridebane. Man rydder pænt op efter sig selv og hesten.

Spørgsmål rettes til formand@rideklubbenbirken.dk

Facilitetskort og Klub kontingent købes under menupunktet 'Tilmelding'.