ALT UNDERVISNINGEN ER AFLYST FREM TIL 17. JANUAR 2021

10-12-2020

Covid-19 restriktioner – 5. januar 2021

Forsamlingsforbuddet sænkes til højest 5 personer og afstandskravet hæves til mindst 2 meter. Fremover må der højest være 5 personer i henholdsvis elevstalden, pensionærstalden, hallen og på udendørsbanerne - inklusive eventuelle hjælpere/tilskuere.

Ridehallen lukket for undervisning, men må gerne benyttes til lovkravsbestemte motionering af de heste der står på Birken.

Da der højest må være 5 personer i ridehallen er reglen, at det er ryttere frem for hjælpere/tilskuere. Det betyder, at er der fire ryttere og en tilskuer/hjælper i for eksempel ridehallen og den femte rytter kommer ind, så rejser tilskueren/hjælperen sig og går ind i for eksempel caféen. Husk højest 5 personer i caféen og med minimum 2 meters afstand til hinanden.

Alle øvrige restriktioner som fx krav om brug af mundbind er selvfølgelig stadig gældende på Birken.

------------------------------------

11. december 2020
Viborg Rideklub har været i kontakt med Politiet og fået et svar (indsat som billede) ift. brug af ridehal. Ridehallen må gerne benyttes til lovkravsbestemte motionering af de heste der står på Birken. Er det nødvendigt at der er en anden person til stede, for at hesten kan motioneres på en for hest og rytter forsvarlig måde, er det i orden. Andre personer må vente et andet sted end ridehallen.

Forsamlingsforbuddet på højest 10 personer på samme sted samtidig, er nu gældende for alle aldersgrupper. Den specielle regel der har været for under 21 år, er ikke gældende længere.

Øvrige restriktioner udmeldt den 22. november 2020 er stadig de gældende.
- - - - - - - - - - - - - - - - -